Στα 34 του ζύγισε 600 κιλά, έχασε τα μισά, έγινε αγνώριστος και σήμερα αγωνίζεται να φτάσει τα 140

ΙΣΤΟΡΙΕΣ, ΚΟΣΜΟΣ

Πρόκειται για μία πέρα για πέρα αληθινή ιστορία, η οποία σχετίζεται με την επική μεταμόρφωση ενός άνδρα. Ο συγκεκριμένος άντρας είναι Μεξικανός και επί μία σειρά ετών ήταν ο πιο βαρύς άνθρωπος του πλανήτη.

Πριν από μία διετία, ο Χουάν Πέδρο Φράνκο, ζύγιζε περισσότερο κι από μισό τόνο. Η ζυγαριά του έγραφε για την ακρίβεια πως ήταν 596 κιλά. Ωστόσο, ο 34χρονος θέλησε να βάλει σε διαφορετικό δρόμο τη ζωή του. Ο ίδιος έπρεπε να αντιμετωπίσει μια σειρά από προβλήματα, τα οποία σχετίζονταν με το υψηλό βάρος του σώματός του.

Ακόμη και για να σταθεί όρθιος, χρειάζονταν βοήθεια. Έτσι, θέλησε να αλλάξει τις συνήθειές του και με τη βοήθεια των ειδικών να οδηγηθεί στο σωστό δρόμο. Αρχικά, κατάφερε να χάσει περίπου 300 κιλά μετά από χειρουργική επέμβαση που πραγματοποίησε στο Μεξικό.

Ερχόμενοι στο σήμερα και μετά από μία σειρά από προσπάθειες του Φράνκο και των ειδικών έχει πέσει κάτω από τα 300 κιλά. Επόμενος στόχος του ίδιου και των επιστημόνων είναι να φτάσει τα 140 κιλά. Ωστόσο, αυτή τη φορά, ο Φράνκο σκοπεύει να πετύχει, τον προαναφερθέντα στόχο, με σωστή διατροφή και γυμναστική σε καθημερινή βάση.

Ακολουθούν παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο από τον πιο βαρύ άνθρωπο του πλανήτη

En vivo con el Dr Jose Castañeda, Para hablar de mi proceso en cirugía bariatrica y algo muy importante para ti comunícate conmigo al 4492063324 por whatsapp si te interesa la cirugía bariatrica tengo algo especial para ti.

Gepostet von Juan Pedro Franco am Mittwoch, 28. November 2018

enimerotiko

Διαβάστε περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση