Παράδεισος των κυριών: Η Αμαλία χάνει το μωρό της!

TV, Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής σειράς του ALPHA «Ο Παράδεισος των κυριών».

Σύμφωνα με το mytv η Αμαλία χάνει το μωρό, ενώ η Όλγα χωρίζει τον Αποστόλη.

 

O Άγης, μετά την ανακάλυψη που έκανε ότι ο Χριστόφορος και η Βικτώρια είναι οι βιολογικοί του γονείς, αποφάσισε να εξαφανιστεί απ’ όλους. Η απουσία του, όπως είναι φυσικό, αναστατώνει ιδιαίτερα τους γονείς του, ενώ σύντομα η υπόθεσή του παίρνει μεγάλες διαστάσεις και γίνεται πρώτο θέμα στις εφημερίδες. Όταν η Αμαλία ενημερώνεται για το τι έχει συμβεί, πανικοβάλλεται και πηγαίνει αμέσως στο πατρικό της.

Η ίδια αγωνιά για τη ζωή του αδελφού της μιας και η Αστυνομία δεν έχει καταφέρει ακόμα να τον εντοπίσει. Το γεγονός αυτό τους διαλύει όλους, αφού οι ελπίδες να είναι ζωντανός όλο και λιγοστεύουν. Η κατάσταση αυτή έχει καταβάλει ψυχολογικά την Αμαλία, με αποτέλεσμα να επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό και την εγκυμοσύνη της. Η στεναχώρια της για τον Άγη είναι τόσο μεγάλη, που κάποια στιγμή έχει αιμορραγία αλλά και πόνο.

0 πατέρας της βρίσκεται δίπλα της αλλά η κοπέλα είναι σίγουρη πως έχασε το μωρό που κυοφορούσε. Και οι φόβοι της επιβεβαιώνονται. Η Αμαλία ξεσπάει σε κλάματα και όταν ηρεμεί επιστρέφει στο σπίτι της οικογένειας Βασιλείου, όπου ανακοινώνει σε όλους τα δυσάρεστα νέα. 0 Πάρης, στο άκουσμα της είδησης, καταρρέει, καθώς ήξερε πως αυτό το παιδί τούς ένωσε και τώρα πια πιστεύει πως εκείνη θα δώσει τέλος στη σχέση τους.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Άγης, όχι μόνο είναι καλά στην υγεία του, αλλά κρύβεται απ’ όλους στο σπίτι της Δάφνης αδιαφορώντας για την αγωνία και τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η οικογένειά του εξαιτίας της… εξαφάνισής του!

gossip-tv

Διαβάστε περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση