Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Απάντησε στον Τριαντάφυλλο για τον Κωνσταντίνο Βασάλο – «Μακάρι να μπορούσαν να είναι κι άλλοι έτσι ψευτοφουσκωτούληδες»

SHOWBIZ, SURVIVOR, SURVIVOR ALL STAR, TV

Την πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star έδωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έφυγε πολύ νωρίς από τον Άγιο Δομίνικο, αλλά και στα όσα κατηγόρησε ο Τριαντάφυλλος τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Δεν έφαγα τίποτα στην πτήση της επιστροφής, έχει κλείσει το στομάχι μου. Το πρώτο πρόσωπο που πήρα τηλέφωνο μόλις μού έδωσαν το κινητό μου ήταν η αδερφή μου. Σοκαρίστηκα όταν άκουσα ότι αποχωρώ. Δεν ξέρω τι συνέβη, δεν ήταν η ώρα μου να φύγω, στο αεροπλάνο μού έλεγαν ότι είναι άδικο. Δεν ένιωθα ότι είμαι στο Survivor, ήταν σαν να το βλέπω απ’ έξω, έλεγα στον εαυτό μου “τι κάνεις εδώ;”», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Αναφορικά με τα όσα έγραψε ο Ντάφυ για τον Κωνσταντίνο απάντησε: «Ο Κωνσταντίνος είναι αρκετά δυνατός, πιστεύω ότι θα κερδίσει, τον στηρίζω. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα παιδάκι, λέει κάτι και μετά το μετανιώνει. Το 2017 με έβριζε στο twitter και μετά μου ζητούσε συγγνώμη. Ο Κωνσταντίνος δεν είναι ψευτοφουσκωτούλης. Μακάρι να μπορούσαν να είναι κι άλλοι έτσι ψευτοφουσκωτούληδες».

Για να καταλήξει: «Δεν νιώθω την ανάγκη να απαντήσω τίποτα για τα προσωπικά μου με τον Κωνσταντίνο, δεν θέλω να πω κάτι. Στεναχωριέμαι που θα αργήσει να γυρίσει σπίτι».

znews

 

Διαβάστε περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση