Πήρε εξιτήριο ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ – Οι πρώτες του δηλώσεις με βραχνιασμένη φωνή

SHOWBIZ, SURVIVOR, TV

Τις τελευταίες ημέρες είχαν γίνει γνωστά δυσάρεστα νέα για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ο οποίος έχοντας πολύ καλή με τα social media αποφάσισε με αυτόν τρόπο να ενημερώσει το κοινό του, πως ένα πρόβλημα υγείας τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

Ο τραγουδιστής και make up artist με την ίδια λογική και τρόπο την Πέμπτη 11/8 έκανε άλλη μια ανάρτηση από το σπίτι του πια, αφού όλα πήγαν καλά και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Μάλιστα με τη φωνή του να είναι εμφανώς ταλαιπωρημένη ευχαρίστησε τα sites και όσους του ευχήθηκαν περαστικά για όσα πέρασε με την υγεία του.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

«Είμαι και πάλι εδώ και σας μιλάω από το σπίτι μου πλέον. Ο πυρετός έφυγε, η διαρροή έφυγε, έχει μείνει λίγος βήχας, όπου συνεχίζω και παίρνω την αγωγή μου. Έχει 40 βαθμούς και αντί να ζεσταίνομαι, εγώ κρυώνω λόγω πυρετού, είμαι καλά όμως, ας τα ξεχάσουμε όλα αυτά», είπε για την υγεία του.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα sites από το πιο μεγάλο μέχρι και το πιο μικρό, σε όλους τους δημοσιογράφους και σε όλους εσάς που βομβαρδίσατε το τηλέφωνό μου με περαστικά».

Διαβάστε περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση