Εγκυμοσύνη «βόμβα» στη Γη της Ελιάς – Διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία

SHOWBIZ, TV, ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Η δεύτερη σεζόν της Γης της Ελιάς βρίσκεται προ των πυλών και μάλιστα πριν από μερικές ώρες, κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer . Αυτό ωστόσο που ελάχιστοι γνωρίζουν είναι ότι στα νέα επεισόδια θα έχουμε και μία εγκυμοσύνη.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει με αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, ο Μάνος και η Μαρίνα θα παντρευτούν στο πρώτο επεισόδιο του β’ κύκλου , ενώ θα αποφασίσουν να υιοθετήσουν την μικρή Αγγελική, επομένως η εγκυμοσύνη δε θα έρθει από εκεί.

Παιδί δεν πρόκειται να κάνουν ούτε η Ιουλία με τον Κουράκο, μιας και αποφάσισαν πως δεν θέλουν, ενώ πρόκειται και να χωρίσουν.

Η εγκυμοσύνη στη Γη της Ελιάς

Ο χαρακτήρας που θα κάνει τελικά παιδάκι δε θα είναι άλλος από αυτός της Ελένης. Μπορεί η Ιζαμπέλλα Φούλοπ να ανακοίνωσε πως ο ρόλος της στη Γη της Ελιάς τελείωσε , ωστόσο στην πραγματικότητα η σειρά θα «ταξιδέψει» στην Ισπανία, εκεί όπου έχει μετακομίσει ο Στέφανος με την Ελένη.

Λίγο πριν φύγουν οριστικά από τη Μάνη, της έκανε πρόταση γάμου και όπως όλα δείχνουν περιμένουν και το πρώτο τους παιδάκι. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από μία ανάρτηση που έκανε η Ιζαμπέλλα Φούλοπ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Γη της Ελιάς Ιζαμπέλα Φούλοπ

tv-24

Διαβάστε περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση