Ραγδαίες εξελίξεις με την σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» – Ανακοινώθηκε πως…

TV, ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ

Το πρωί της Δευτέρας (25/7) ο Μανούσος Μανουσάκης έκανε δημόσια έκκληση σε όσους είχαν δεί κάτι καθώς το βαν το οποίο είχε τον εξοπλισμό όπου χρησιμοποιούσαν για τα γυρίσματα της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» εκπλάπη. Όπως φάνηκε η δημόσια έκκληση που έκανε σε εκπομπή του OPEN έπιασε τόπο.

Οι πληροφορίες για τον εξοπλισμό που εκλάπη από τα γυρίσματα της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας «Εμπρός», οι δράστες μάλλον ήθελαν περισσότερο το αυτοκίνητο παρά το περιεχόμενό του. Μεταξύ άλλων, εγκατέλειψαν τον εξοπλισμό στην περιοχή Κατράμιο, όπου βρέθηκε και εξετάστηκε για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Το μεγάλο spoiler του Μανούσου Μανουσάκη για το Κόκκινο Ποτάμι

Είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό για τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν στο Κόκκινο Ποτάμι, μιας ιστορικής σειράς που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό, και ετοιμάζεται να το ξανακάνει από την ερχόμενη σεζόν, ωστόσο σήμερα αποκάλυψε περισσότερα!

Ο λόγος για τον Μανούσο Μανουσάκη, ο οποίος το πρωί της Τρίτης 19/7, μίλησε για τις προετοιμασίες της επιστροφή της σειράς σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» και για όλα όσα έρχονται προσεχώς στις οθόνες μας.

«Ο δεύτερος κύκλος, η συνέχεια του Κόκκινου Ποταμιού ξεκινά από εκεί που τελείωσε ο πρώτος. Δηλαδή 19 Μαϊου του 1919, όπου ο Κεμάλ εκφωνεί τον εμπρηστικό και διχαστικό του λόγο στη Σαμσούντα και ξεκινάει το δεύτερο και εντονότερο κύμα σφαγών της γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού. Στη συνέχεια θα προχωρήσουμε στα ελληνικά τεκτενόμενα, όπως ο διχασμός και η διεθνής πολιτική, που θα τα βιώσουμε μέσα από το πετσί των ηρώων μας.

Θα δούμε πως η πολιτική σημαίνει ζωή ή θάνατος για τους ανθρώπους και θα περάσουμε στην καταστροφή της Σμύρνης μέχρι το 1923 στην ανταλλαγή των πληθυσμών. Αυτά τα τραγικά τέσσερα χρόνια για τον ελληνισμό».

«Αυτή την περίοδο βρισκόμαστε για γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη σε έναν συγκλονιστικό χώρο που έχουμε μετατρέψει σε μια αγορά εποχής. Εδώ πέρα θα συντελεστούν δράματα, ευτυχείς και τραγικές στιγμές με τον Όμηρο Πουλάκη και την Αναστασία Παντούση » συμπλήρωσε ο Μανούσος Μανουσάκης στο τέλος.

youweekly

Διαβάστε περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση