”Φαλήρισε” μετά το Survivor ο Tάλα – Δεν είχε να πληρώσει στο φαρμακείο του Μαρτίκα και το ”έριξε” στο χορό

SHOWBIZ, SURVIVOR, TV

To Survivor 5 μπορεί να τελείωσε, ωστόσο πολλοί είναι οι πρώην παίκτες που ακόμη διατηρούν πολύ καλές φιλικές σχέσεις. Μεταξύ αυτών είναι και ο Γιώργος Ταλάντσεφ με τον Σπύρο Μαρτίκα, που παρά τη φιλία, στα οικονομικά ο δεύτερος δεν φαίνεται να χαρίστηκε στον πρώτο. Συγκεκριμένα κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο στο Tik tok, όπου ο Τάλα επισκέπτεται το φαρμακείο του Μαρτίκα στο Κερατσίνι, ψωνίζει τα πάντα και στο τέλος δεν έχει να πληρώσει. Για αυτό και το ”έριξε” στο χορό και στο τραγούδι.

Οι δύο πρώην διαγωνιζόμενοι, μαζί με τη Σοφιάννα ήταν από τις παρέες που διατηρήθηκαν και στην Αθήνα. Μάλιστα μετά την αποχώρηση του Μαρτίκα, οι δυο καλοί του φίλοι φρόντισαν να τον βγάλουν στην πρωτεύουσα για φαί και για ποτό, προτού πάει να συναντήσει την Βρισηίδα για να γίνει η επανασύνδεση. Στα stories που ανέβασαν εξυμνούν και τον παίκτη που κατάφερε να σπάσει μέχρι και το ρεκόρ του Τριαντάφυλλου στις υποψηφιότητες αποχώρησης.

Το βίντεο του Τάλα από το φαρμακείο του Μαρτίκα – Τραγούδησε επιτυχία του Δάντη που ταίριαζε στην περίσταση

Εφ’ ‘οσον λοιπόν δεν είχε να πληρώσει τα φάρμακα που ψώνισε από το κατάστημα του Μαρτίκα, άρχισε να χορεύει τσιφτετέλι υπό τους ήχους του «Μας τελειώσαν τα λεφτά» του Χρήστου Δάντη, συντρόφου της Ασημίνας που επίσης είδαμε στο παιχνίδι.

«Τάλα κλαίω μαζί σου» σημείωσε στο βίντεο που ανέβασε ο Μαρτίκας.

youweekly

Διαβάστε περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση