Σασμός: Το θανάσιμο μυστικό που ενώνει τον Αντώνη με τον Παπα-Μιχάλη

SHOWBIZ, TV, ΣΑΣΜΟΣ

Τα γυρίσματα του νέου κύκλου της σειράς «Σασμός», εδώ και δύο σχεδόν εβδομάδες βρίσκονται σε εξέλιξη και τα πρώτα επεισόδια θα είναι καθηλωτικά.

Νέες ιστορίες και πρόσωπα μπαίνουν στη σειρά και αλλάζουν τα δεδομένα, ένα απ’ αυτά, ίσως το πιο βασικό, είναι ο Παύλος Βρουλάκης!

Η επανεμφάνιση του Παύλου Βρουλάκη αναμένεται να αναστατώσει όχι μόνο την οικογένειά του που τον θεωρούσε όλα αυτό τα χρόνια πνιγμένο, αλλά και την τοπική κοινωνία του χωριού, καθώς πάντα υπήρχε η υποψία ότι εκείνος ήταν ο κύριος υπεύθυνος για τον φόνο του Βασίλη Σταματάκη μέσα στις φυλακές.

Η Καλλιόπη είχε και εκείνη την ίδια υποψία, αλλά κανείς δεν της το επιβεβαίωσε ποτέ. Πολλοί ήταν αυτοί που μιλούσαν πίσω από την πλάτη της, αλλά ποτέ δεν τολμούσαν να πουν ανοιχτά όσα πίστευαν ή όσα γνώριζαν. Οι μόνοι πάντως που γνωρίζουν πολύ καλά την αλήθεια είναι ο παπα-Μιχάλης αλλά και ο αστυνόμος Αντώνης Φραγκιαδάκης.

Οι δυο τους, για ξεχωριστούς λόγους ο καθένας, ήξεραν με κάθε λεπτομέρεια ότι στη φυλακή τον Βασίλη Σταματάκη τον έφαγαν οι Βρουλάκηδες για να πάρουν εκδίκηση για τη δολοφονία του Μάρκου.

Φυσικά, αυτή την εντολή δεν την είχε δώσει η χήρα του Μάρκου, η Μαρίνα, αλλά ήταν απόφαση και όρκος τιμής από τον ξάδελφο του Μάρκου, τον Παύλο, κι αυτό γιατί με τον Παύλο μεγάλωσαν μαζί σαν αδέλφια.

Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό που ενώνει τους δύο άντρες και η ξαφνική εμφάνιση του Παύλου Βρουλάκη θα σημάνει συναγερμό, καθώς φοβούνται ότι θα ανοίξει ένα νέος κύκλος αίματος και πως ο Παύλος θα θελήσει να πάρει εκδίκηση, αυτή τη φορά για τη δολοφονία του Πετρή.

Τα μυστικά, όσο καλά κι αν είναι κρυμμένα, πάντοτε βγαίνουν στην επιφάνεια και τόσο ο παπα-Μιχάλης όσο και ο αστυνόμος το γνωρίζουν καλά. Τώρα οι δύο άντρες θα συμφωνήσουν μεταξύ τους να μη μαρτυρήσει κανείς ποτέ το ένοχο αυτό μυστικό τους, που το κράτησαν επτασφράγιστο μόνο και μόνο για να σταματήσουν μια ακόμα βεντέτα.

gossip-tv

Διαβάστε περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση