Νέο πρόσωπο – έκπληξη στην σειρά Γη της Ελιάς! Αυτή η ηθοποιός θα παίξει την Ασπασία

SHOWBIZ, TV, ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Αρκετοί ηθοποιοί αναμένεται να μπουν μέχρι το τέλος της σεζόν στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς. Όπως γνωρίζουμε, ένας από τους βασικούς χαρακτήρες που θα δούμε θα είναι ο Δημοσθένης, αλλά και η Ασπασία.

Σύμφωνα με την πλοκή της σειράς, ο Δημοσθένης ετοιμάζεται να πάει και να εγκατασταθεί στη Μάνη. Ηδη ακούμε από τον Κωνσταντίνο να του λέει «πότε έρχεσαι; Αυτά θα τα πούμε από κοντά» ή «τώρα που θα παντρευτώ κάποια πράγματα πρέπει ν’ αλλάξουν».

Ο Δημοσθένης, όπως θα δούμε, είναι ένας άνθρωπος με δύο πρόσωπα. Απέναντι στην οικογένειά του την οποία υπεραγαπάει είναι τύπος και υπογραμμός. Για την εκείνη είναι ο καλύτερος άνθρωπος και φυσικά δεν γνωρίζουν τίποτα για την εγκληματική του δράση.

Μαζί του στη Μάνη θα έρθει και η σύζυγός του, η Ασπασία, την οποία έχουμε ακούσει αρκετές φορές από την Αρετή, η οποία την περιμένει πώς και πώς.

Ποια ηθοποιός θα κάνει την Ασπασία στη Γη της Ελιάς

Την αποκάλυψη για την ηθοποιό που θα ενσαρκώσει την Ασπασία έκανε ο Ανδρέας Γεωργίου ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας (23/5) βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

«Αυτή την εβδομάδα έχουμε αφίξεις… έχουμε τον Άρη που μπαίνει και είναι ο αδερφός της Εύας και τον υποδύεται ο Νίκος Μέλλος! Την παραπάνω εβδομάδα μπαίνει ο «Δημοσθένης» και μπαίνει και η Βάσια Παναγοπούλου. Θα είναι το νέο ζευγάρι στη σειρά…

Δεν μπορώ να σας πω αν είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι, αλλά θα σας πω ότι θα δούμε Βάσια Παναγοπούλου με Δώρα Χρυσικού, καταλαβαίνετε!», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

tv-24

Διαβάστε περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση