Μιλάμε για χιλιάρικα – Τα λεφτά που παίρνουν μηνιαίως οι πρωταγωνιστές του Σασμού

SHOWBIZ, TV, ΣΑΣΜΟΣ

Ο Σασμός αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία την μεγαλύτερη τηλεοπτική επιτυχία της φετινής σεζόν. Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, η επιτυχημένη σειρά του ALPHA έχει καταφέρει να ξετρελάνει το τηλεοπτικό κοινό, κάτι που φαίνεται καθημερινά από τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει.

Άλλωστε πρόκειται για μία πολύ προσεγμένη παραγωγή, αν και η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό υπήρξαν κάποια θέματα, μετά την απόφαση του σκηνοθέτη να αποχωρήσει από τη σειρά λόγω της καταγγελίες που εκκρεμεί εις βάρος του.

Στο cast συμμετέχουν: Μαρία Τζομπανάκη, Δημήτρης Λάλος, Ορφέας Αυγουστίδης, Τάσος Νούσιας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Γιώργος Αμούτζας, Μαρία Πρωτόπαππα, Κώστας Νικούλι, Χριστίνα Χειλά- Φαμέλη, Θανάσης Πατριαρχέας, Δημήτρης Ήμελλος, Ευγενία Σαμαρά, Όλγα Δαμάνη, Στρατής Χατζησταματίου, Δανάη Παππά, Στάθης Μαντζώρος, Αλίνα Κωτσοβούλου, Σταύρος Καραγιάννης, Ευφημία Καλογιάννη, Στέλλα Γκίκα, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Γεωργαλάς, Δημήτρης Μαμιός.

 

Σασμός μισθοί

 

Τα ποσά των ηθοποιών του Σασμού που «ζαλίζουν»

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αμοιβές ξεκινούν μεταξύ των 6.000 με 8.000 ευρώ μηνιαίως για τους πιο έμπειρους ηθοποιούς της σειράς.

Στη δεύτερη κλίμακα, που κυμαίνεται από 3.000 έως 6.000 ευρώ συμπεριλαμβάνονται οι δευτερεύοντες αλλά εξίσου σημαντικοί ρόλοι ενώ στην αμέσως επόμενη κατηγορία οι αμοιβές πάνε από 1.500 έως 2.500 ευρώ το μήνα ανάλογα με το πλήθος των σκηνών.

Τέλος, όλο το υπόλοιπο καστ αμειβόταν από 600 έως 1.500 ευρώ μηνιαίως.

tv-24

Διαβάστε περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση