Δημήτρης Σκουλός για GNTM: «Έχουμε επιλέξει ήδη τα μοντέλα που θα μπουν στο σπίτι – Μου λείπει η Βίκυ Καγιά»

GNTM, SHOWBIZ, TV

Ανάμεσα σε φωτογραφίσεις, γυρίσματα και οικογένεια, ο Δημήτρης Σκουλός έκανε ένα διάλειμμα και μίλησε στον Γρηγόρη Μπάκα και το okmag.gr για την ευτυχία που ζει με τον ερχομό της δεύτερης κόρης του, αλλά και για το GNTM χωρίς τη Βίκυ Καγιά.

Ο γνωστός φωτογράφος αποκάλυψε ότι η μπέμπα θα πάρει το όνομα της μητέρας του, δηλαδή Θεοδώρα, ενώ όπως τόνισε για το επιτυχημένο reality μοντέλων, τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει τόσο που οι κριτές έχουν επιλέξει ήδη τα μοντέλα που θα μπουν μέσα στο σπίτι.

«Όλο το καλοκαίρι έχουμε γυρίσματα για το GNTM. Έχω ξεχωρίσει κάποια παιδιά. Επιλέξαμε ήδη ποια παιδιά μπαίνουν σπίτι. Είχε πάρα πολύ κόσμο, πάρα πολλά μοντέλα και αγόρια και κορίτσια», δήλωσε χαρακτηριστικά και αναφέρθηκε στη Βίκυ Καγιά και την απουσία της, όπως και στην αντικαταστάτριά της Ισμήνη Παπαβλασοπούλου:

«Μου λείπει η Βίκυ Καγιά. Είναι One of a kind. Σε αυτό που κάνει εγώ δεν βάζω άλλη μπροστά.  Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Έχω την ευτυχία με τα παιδιά που συνεργάζομαι να τα ξέρω πολλά χρόνια».

znews

Διαβάστε περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση