Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλάει για τα τηλεοπτικά projects που θα αναλάβει στον ΣΚΑΪ

SHOWBIZ

Αποκαλυπτική σε ό,τι αφορά τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ με τον οποίο συμφώνησε για νέα τηλεοπτικά πρότζεκτς από τη νέα σεζόν είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε συνέντευξή της.

Η queen Dina όπως αρέσκονται πολλοί να την αποκαλούν, μίλησε για φορμάτ που θα αναλάβει και μάλιστα ξεκινάει, όπως λέει και άμεσα γυρίσματα. Διαβάστε παρακάτω τι ακριβώς αποκάλυψε:

Οι συζητήσεις με τον ΣΚΑΙ και την Acun Medya έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, σωστά;

Ναι. Συζητήσαμε κάποια πρότζεκτ, μου φάνηκαν πολύ ενδιαφέροντα και η συνεργασία προχώρησε. Το Κάτι ξαναψήνεται θα ξεκινήσει πολύ σύντομα γυρίσματα, μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

Πρώτη φορά το φορμάτ θα έχει παρουσιαστή.

Ναι, μάλιστα ο παρουσιαστής θα έχει ενεργό ρόλο, με διάδραση με τον κόσμο, κάτι που δεν συνέβαινε παλιά. Θα επισκέπτομαι τα σπίτια των διαγωνιζομένων και θα συμμετέχω στην διαδικασία.

Είμαι ενθουσιασμένη που το πρότζεκτ έχει να κάνει με το φαγητό, μου αρέσει να δοκιμάζω, να λέω την γνώμη μου, να πειραματίζομαι με συνταγές. Το είχα πει και στην συνέντευξή μου στον Αρναούτογλου πως θα μου άρεσε να κάνω κάτι τηλεοπτικά με φαγητό και μου είχε ευχηθεί κι on air να μου συμβεί! Να που ήρθε πιο σύντομα από ό,τι θα μπορούσα να φανταστώ.

Τελικά θα σε δούμε και στον ρόλο της παρουσιάστριας στο ριάλιτι Αγρότης μόνος ψάχνει;

Δεν γνωρίζω, Προς το παρόν αυτό το πρότζεκτ έχει παγώσει. Το κανάλι θα αποφασίσει για το πότε θα το εντάξει στο πρόγραμμά του.

gossip-tv

Διαβάστε περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση