Έτσι σκοπεύει να αξιοποιήσει το Star την πρώτη Ελληνίδα MasterChef, Μαργαρίτα Νικολαΐδη!

MASTER CHEF, SHOWBIZ, TV

Είναι γεγονός! Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef και το Star που φιλοξενεί με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια το ριάλιτι μαγειρικής σκοπεύει να αξιοποιήσει αυτόν τον τίτλο.

Και φυσικά την ίδια τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη η οποία όμως, σύμφωνα με τη Real δεν προορίζεται για το πλατό μιας πολυτελούς κουζίνας απλά σε μία εκπομπή αλλά για κάτι πολύ περισσότερο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κανάλι της Κηφισιάς έχει στα επόμενα πλάνα του να δει αξιοποιήσει την πολύ αγαπητή στο κοινό Μαργαρίτα ακόμα περισσότερο. Κοινώς, δεν τη “βλέπουν” μόνο ως κορυφαία μαγείρισσα αλλά και ως μελλοντική παρουσιάστρια.

Ο αυθορμητισμός της, το χιούμορ της, η ειλικρίνειά της και φυσικά το αστείρευτο ταλέντο της στην κουζίνα θα μπορούσαν να αποδειχθούν ο καλύτερος συνδυασμός ώστε η Μαργαρίτα στο μέλλον να γίνει ένα από τα μεγάλα ονόματα του τηλεοπτικού χώρου.

Αρκεί βέβαια οι επόμενες κινήσεις να είναι πολύ προσεκτικές, τα projects που θα της δοθούν να είναι ενδιαφέροντα και η ίδια να διατηρήσει την αυθεντικότητα του χαρακτήρα της που τόσο πολύ αγαπάει ο κόσμος.

Ίδωμεν…

Το σίγουρο είναι πως η Μαργαρίτα, μετά τη νίκη της δέχεται “βροχή” τις προτάσεις για συνεργασία, όμως η ίδια, όχι μόνο δεν αποκαλύπτει τα χαρτιά της αλλά προς το παρόν προφανώς θέλει να ξεκουραστεί λίγο και να βάλει το μυαλό της σε μία σειρά προκειμένου να αποφασίσει στο μέλλον σε ποιες προτάσεις θα πει “ναι” για να “στρώσει” την καριέρα της.

gossip-tv

Διαβάστε περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση