«Η Φάρμα»: Τα ταλέντα του σπιτιού, η Κάτια Δέδε που έχασε τη Σίλβερ και η αποχώρηση-ανατροπή του Ιατρόπουλου που έφερε δάκρυα στον Τζώρτζογλου

TV, ΦΑΡΜΑ

Η ζωή στη «Φάρμα» συνεχίζεται με πρωταγωνιστή τον Στράτο Τζώρτζογλου που αυτή τη φορά είχε την ευκαιρία να δείξε τα ταλέντα του ως δάσκαλος υποκριτικής.

Από κοντά και ο Θανάσης Πάτρας που αποφάσισε να παρουσιάσει το «Φάρμα έχεις ταλέντο» με κριτές την Κυριακή Κατσογρεσάκη (που σχολίασε ότι είπαν σωστά το όνομά της), τον Στράτο που μπήκε με μαγκούρα και τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο με χλαμύδα που πάτησε και ξαπλώθηκε στο πάτωμα!

 

Το styling επιμελήθηκε βεβαίως ο Τάσος Ξιαρχό που χορογράφησε τη Μαρία Μιχαλοπούλου και τον ίδιο σε έναν εξαιρετικά αισθησιακό χορό και έτσι όπως δεν έχουμε ξαναδεί την πρώην παίκτρια του GNTM.

Πήραν 10 με δέκα τόνους από τον Στράτο αλλά 7 από τον Μπίλι και 8 από την Κυριακή γιατί έκαναν πρόβα στο τραπέζι και δεν απολύμαναν.

Την επόμενη μέρα η Κάτια Δέδε από απροσεξία της καθώς ξύπνησε πρώτη, άνοιξε την πόρτα με αποτέλεσμα να φύγει η Σίλβερ, που πριν από λίγο καιρό είχε ξαναχαθεί φέρνοντας ανησυχία στο σπίτι.

Για καλή της τύχη, το σκυλί γύρισε και εκείνη γλίτωσε το κατσάδιασμα.

Η μονομαχία στον αχυρώνα ήταν σκληρή αλλά ο Βασίλης -που όλη μέρα λούφαρε στις δουλειές για να κρατήσει δυνάμεις- νίκησε τον Μιχάλη Ιατρόπουλο σε όλες τις δοκιμασίες και συγκέντρωσε όλους τους απαραίτητους πόντους για να παραμείνει στο σπίτι.

Φυσικά ο Στράτος Τζώρτζογλου έβαλε τα κλάματα όταν ο Μιχάλης Ιατρόπουλος του αφιέρωσε την προσπάθειά του αλλά και στον γιο του Στράτου, Αλκιβιάδη.

«Θα πάρω το αίμα σου πίσω» του είπε ο Στράτος που σηκώθηκε να τον αγκαλιάσει.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Μαρία Μιχαλοπούλου που δήλωσε ότι του έχει αδυναμία ενώ και η Κυριακή δάκρυσε για τον δημοφιλή συμπαίκτη της.

 

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση