Γιώργος Λιανός: Τι αποκάλυψε για την «τεχνική» του Αλέξη Παππά και τον καβγά με τον Ηλία Μπόγδανο

SHOWBIZ, SURVIVOR, TV

Θέση για τη μεγάλη κόντρα που ξέσπασε χθες βράδυ ανάμεσα στον Ηλία Μπόγδανο και τον Αλέξη Παππά πήρε και ο Γιώργος Λιανός. Μιλώντας στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του Sfera 102,2 και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο παρουσιαστής του Survivor μίλησε για την “τεχνική” του Αλέξη Παππά και τον καβγά του με τον Μπόγδανο.

Όπως ανέφερε η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ο Γιώργος Λιανός πήρε θέση στην  κόντρα και θέλησε να αποφορτίσει το κλίμα.

«Τίποτα αρπάχτηκαν λίγο και μετά ήταν αγκαλιά. Ο Παππάς έχει μια συγκεκριμένη τεχνική. Εγώ δεν παίρνω ποτέ θέση για τους παίκτες, αλλά επειδή είδα ότι ενοχλήθηκε πολύς κόσμος. Ας τα βάλουν και με την  παραγωγή και με όποιον θέλουν. Να πούμε όμως, ότι αυτοί οι παίκτες δεν είναι 7 και 8 χρόνων παιδιά. Είναι όλοι πάνω από 25 χρόνων. Είναι από 25 μέχρι 40. Είναι ενήλικοι άνθρωποι. Δεν μπορώ να ακούω τώρα γιατί δεν τους φίμωσες, γιατί είπε “σκάσε βλάκα”. Είναι ανήλικοι και έχουν άποψη και γι’ αυτήν κρίνονται. Αν βγει ο Παππάς και πει μια βλακεία θα κριθεί γι’ αυτό. Αν ο Μπόγδανος κάνει μια ανοησία επίσης. Αυτά είναι τα παιχνίδια και πάντα έτσι ήταν. Όταν ο Ντάνος πήγαινε και έλεγε στον Χανταμπάκη “θα με κοιτάς στα μάτια όταν μιλάς” τι ήταν αυτά. Δεν ήταν παρόμοια περιστατικά ανθρώπων που επιβιώνουν στη ζούγκλα;», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Ενώ, σ’ αυτούς που λένε ότι η παραγωγή πρέπει να επέμβει γιατί ο Παππάς ασκεί ψυχολογική βία, απάντησε: «θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν χρησιμοποιούμε τον όρο ψυχολογική βία. Κανείς δεν ασκεί ψυχολογική βία σε κανέναν. Μετά το περιστατικό οι παίκτες ήταν αγκαλιασμένοι και πανηγύριζαν επειδή κέρδισαν το quiz και θα έτρωγαν τρεις πάστες. Πίστεψέ με είναι μια χαρά και τη στρατηγική τους έχουν και τα κολπάκια τους κάνουν και θα παίξουν και τα παιχνιδάκια τους για να “μπριζώσουν”  ο ένας τον άλλον. Κι αυτό δεν το κάνει μόνο ο Παππάς. Το κάνουν όλοι».

znews

Διαβάστε περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση