Ο Γιώργος Κοψιδάς αναλύει τη στρατηγική του Παππά: «”Χτυπάει” αυτούς που θεωρεί δυνατούς παίκτες»

SHOWBIZ, SURVIVOR, TV

Στην εκπομπή «Σου Κου Family» βρέθηκε ο Γιώργος Κοψιδάς και μίλησε για τα όσα έζησε στον μακρινό Άγιο Δομίνικο.

Ο πρώην παίκτης του Survivor παραδέχτηκε ότι η αποχώρησή του τού ήρθε απότομα γιατί δεν την περίμενε αλλά κρίνοντας από την πορεία που έχει πάρει πια το παιχνίδι θεωρεί θετική αυτή την εξέλιξη.

 

Διακρίνει περισσότερο το ριάλιτι στοιχείο και δεν είναι κάτι που του αρέσει. Βέβαια, δεν πιστεύει πως ευθύνεται γι΄αυτό η πείνα των παικτών αλλά οι στρατηγικές που ακολουθούν ορισμένοι.

Πρώτος από όλους ο Αλέξης Παππάς που σύμφωνα με τον ηθοποιό κάνει πολύ στοχευμένες κινήσεις με σκοπό να χτυπήσει του δυνατούς παίκτες παίζοντας με την ψυχολογία τους.

Παρά την πείνα κάποια άτομα έχπουν πολύ ξεκάθαρη στρατηγική και αυτά που κάνουν είναι πολύ πράγματα στοχευμένα. Ο Αλέξης Παππάς αυτό που κάνει είναι πολύ στοχευμένο, δεν είναι ότι τον βάρεσε η πείνα, το κάνει εδώ και πολλούς μήνες» είπε χαρακτηριστικά.

«”Χτυπάει” αυτούς που θεωρεί δυνατούς παίκτες, που μπορούν να πάνε μακρυά. “Χτυπάει” στην ψυχολογία του άλλου αλλά πιο σημαντικό είναι ότι θέλει να δει ό τηλεθεατής ότι αυτός που “χτυπάει” δεν είναι καλός άνθρωπος και να τον δει με άλλο μάτι».

Όσο για το περιστατικό με τον Κόρομι που δεν έδωσε ούτε μία μπουκιά ψάρι στον Τριαντάφυλλο να φάει είπε πως για να φτάσει σε αυτό το σημείο έχουν προηγηθεί πολλά που δεν έχουν δείξει οι κάμερες στην παραλία κι ότι ουδέποτε ήταν κάτι που ζήτησε ο ίδιος.

znews

Διαβάστε περισσότερα

One thought on “Ο Γιώργος Κοψιδάς αναλύει τη στρατηγική του Παππά: «”Χτυπάει” αυτούς που θεωρεί δυνατούς παίκτες»

Αφήστε μια απάντηση