Ερωτόκριτος: «Ζητώ δημόσια από τον κ. Κυριακού να αποκαταστήσει την τάξη, την αλήθεια»

SHOWBIZ, TV, ΦΑΡΜΑ

«Ήθελαν να με θυμώσουν για να γίνει ίντριγκα.»

Πολλοί έκαναν λόγο ότι ο γνωστός σχεδιαστής έφυγε από το παιχνίδι επειδή το απαγόρευσαν να κοιμηθεί στο δωμάτιο υπηρεσίας. Ο ίδιος όμως μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό», αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που τον οδήγησε στην απόφαση αυτή.

 

«Θέλω να σας αλλάξω εδώ και τον τίτλου του “Πρωινού” πρέπει να γίνει “Πρώην – άδικο”. Είστε οι πρώην που είναι άδικο να είστε χώρια. Πρέπει να είστε μαζί! Σε όλες τις εκφάνσεις», είπε αρχικά στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, με την παρουσιάστρια να του απαντά: «Είμαστε μαζί ως γονείς».

Στη συνέχεια, εξήγησε τον λόγο που έφυγε από την Φάρμα που δεν ήταν άλλο από ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

«Πριν μπω στη Φάρμα είχα ένα πρόβλημα με το δόντι μου. Με συνόδευσαν άνθρωποι της παραγωγής και πήγα για δύο ώρες σε οδοντίατρο στο Κολωνάκι. Έχω, λοιπόν, αυτό το σοβαρό θέμα και κάποια στιγμή σπάει η θήκη του δοντιού. Οι οδηγίες λένε να φωνάξουμε τους διασώστες. Το λέω μία φορά, τίποτα. Επί τρεις ώρες καμία απάντηση. Όταν τους είπα ότι αν δεν μου απαντήσετε θέλω να επικοινωνήσω με τον δικηγόρο μου αυτή τη στιγμή, τότε είπαν αμέσως “ο Ερωτόκριτος στο δωμάτιο επικοινωνίας”. Αυτά δεν παίχτηκαν πουθενά. Δεν μου επέτρεψαν να πάω στο οδοντιατρείο και ήρθε στις 7 το πρωί η οδοντίατρος στη Φάρμα. Ήθελαν να με θυμώσουν για να γίνει ίντριγκα.

Φάνηκε ότι ήμουν ένας απόμακρος άνθρωπος, ενώ ενδυνάμωνα τους συμπαίκτες μου. Ζητώ δημόσια από τον κ. Κυριακού να αποκαταστήσει την τάξη, την αλήθεια. Εγώ έρθει εδώ γιατί πρεσβεύω κάτι. Όταν, λοιπόν, βγει ότι ο Ερωτόκριτος είναι τρελός και τα σπάει… Η παραγωγή έχει δείξει τι λένε κάποια παιδιά, δεν έχει δείξει τι απαντάω εγώ στα παιδιά. Αγνόησαν το πρόβλημα υγείας μου», είπε χαρακτηριστικά.

newsbreak

Διαβάστε περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση