Λεάννα Μάρκογλου: «Δεν ξέρω γιατί ψήφισαν τον Πάνο αυτή την εβδομάδα»

SHOWBIZ

Η σύζυγος του Πάνου Καλίδη, Λεάννα Μάρκογλου, μίλησε σήμερα στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων είπε πως δεν μπορεί να καταλάβει για ποιον λόγο οι Διάσημοι αποφάσισαν να ψηφίσουν τον τραγουδιστή αυτή τη βδομάδα.

Παράλληλα εξήγησε πως θα της άρεσε πολύ να μπει κι εκείνη στο Survivor καθώς είναι πολύ αθλητική, ενώ είπε πως όταν ο Πάνος Καλίδης της ανακοίνωσε πως έχει σκοπό να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης, νόμιζε ότι της κάνει πλάκα.

«Όλη μέρα, παντού με ρωτάνε τι ξέρω για το Survivor. Δεν ξέρω τίποτα. Δεν έχω καμία επικοινωνία. Ό,τι βλέπετε εσείς, βλέπω κι εγώ. Δεν ξέρω γιατί ψήφισαν τον Πάνο αυτή την εβδομάδα. Τα κριτήρια τα ξέρουν αυτοί. Εγώ ξέρω τι άνθρωπος είναι και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Δεν τον φοβάμαι. Μας λείπει πάρα πολύ και ευχόμαστε να κάτσει όσο αντέξει.

 

Survivor Πάνος Καλίδης

Όταν μου ανακοίνωσε ότι θα πάει στο Survivor το πήρα στην πλάκα αλλά το εννοούσε τελικά. Μου στέλνουν όλα αυτά που γράφονται στο Twitter για τον Πάνο και γελάω πάρα πολύ. Τα έχω κρατήσει όλα για να του τα δείξω. Παίρνουμε πολλή αγάπη από τον κόσμο και ευχαριστούμε.

Μου αρέσει πολύ το Survivor και θα ήθελα πολύ να είμαι εκεί και να παίζω. Εγώ είμαι του αθλητικού», είπε χαρακτηριστικά.

youweekly

Διαβάστε περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση