Τάσος Ξιαρχό: “Δεν θα πάω στο Survivor. Είναι ένα παιχνίδι που δεν θέλει ειλικρινείς ανθρώπους!”

SHOWBIZ, TV

Έχουμε μια εβδομάδα τώρα που καθημερινά συζητάμε για το αν οΤάσος Ξιαρχό θα πάει τελικά Survivor ή όχι. Το πρωί της Τετάρτης είπε πως δεν ήταν ικανοποιημένος με τα λεφτά που του έδιναν και επιτέλους το πρωί της Πέμπτης αποκάλυψε στον αέρα των Κου Κου πως τελικά δεν πάει πουθενά.

Κι όχι απλά το αποκάλυψε, άλλα άδειασε και με έναν τρόπο την παραγωγή του ριάλιτι…

“Η ειλικρίνεια με βοηθάει πολύ, αλλά ταυτόχρονα μου κλείνει και πόρτες, όπως για το Survivor. Είναι ένα παιχνίδι που δεν θέλει ειλικρινείς ανθρώπους. Στην Ελλάδα θεωρούν ότι η διπροσωπία είναι αυτό που είναι διπλωματικό και επιβιώνει. Δεν θα πάω στο Survivor. Από τη δική τους πλευρά είναι ότι δεν υπάρχει χρόνος, αλλά δεν είναι αυτό γιατί ξέρω φίλους μου που θα μπουν την άλλη εβδομάδα.” και συνέχισε…

“Φταίει κιόλας το ότι είμαι πολύ ανοικτός και μιλάω και λέω τα πράγματα όπως είναι, αλλά αυτό δεν αρέσει. Θέλουν να σε πάρουν μουγκό και να τα πεις όλα εκεί. Ήμουν ο ιδανικός άνθρωπος γι’ αυτό, δεν θέλω να χάνω, έχω πρόβλημα, τσακώνομαι. Ίσως είναι καλό που δεν πήγα γιατί θα βλέπατε έναν Τάσο πολύ αληθινό. Τα χρήματα για το Survivor δεν ήταν ικανοποιητικά”, είπε ο Τάσος Ξιαρχό.

youweekly

 

 

Διαβάστε περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση