Η Τζούλι Μασίνο μιλάει για το πρόβλημα της υγείας της λόγω κακής διατροφής

SHOWBIZ

Συγκλονίζει η Τζούλι Μασίνο με την εξομολόγηση της για το πρόβλημα υγείας: «Έπαθα πολύ μεγάλη ζημιά στον οργανισμό μου».

Η καθηγήτρια φωνητικής και τραγουδίστρια, μίλησε στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια.

Έπαθες αβιταμίνωση λόγω της μη σωστής διατροφής σου;

Έπαθα πολύ μεγάλη ζημιά στον οργανισμό μου, γιατί δεν ήξερα πώς να το κάνω. Το ήθελα να το κάνω από τότε που ήμουν μικρή, γιατί έχω σεβασμό στα ζώα.

Πόσα χρόνια έχεις να φας κρέας;

Δύο χρόνια έχω να φάω κρέας. Έτρωγα λίγο κοτόπουλο, δεν είμαι vegan, είμαι vegetarian, ότι έχει νευρικό σύστημα δεν το τρώω. Το χταπόδι έχει νευρικό σύστημα και πονάει, δεν το τρώω, όσο μπορώ είμαι μακριά. Τώρα έκανα εξετάσεις και είμαι καλά. Δεν έχω καθόλου ινσουλίνη στο πάγκρεας, είναι «τύπου 1» και δεν μπορώ χωρίς αυτήν, γιατί κλείνει όλα τα όργανα και παθαίνεις μεγάλη ζημιά.

Κάθε τέσσερις ώρες ελέγχω το αίμα μου, αν είμαι καλά, αν όχι, κάνω έξτρα ινσουλίνη με ένεση. Είναι δύσκολο γιατί αν κάνω παραπάνω απ’ όσο πρέπει μπορεί να πέσω σε κώμα ή να είμαι σε κώμα για μία εβδομάδα. Επίσης όταν κοιμάσαι μπορεί να ανέβει, να είναι ψηλά και τότε μπορεί να πάθεις εγκεφαλικό. Πρέπει να είμαι πολύ προσεκτική. Είμαι ερωτευμένη με τη ζωή, για κάποιο λόγο. Βασικά δεν κάνω για καλλιτέχνης, αλλά είμαι καλλιτέχνης γιατί έχω ταλέντο, φωνή, γράφω βιβλία, τραγούδια, έχω χάρισμα.

youweekly

Αφήστε μια απάντηση