Ντιέγκο Μαραντόνα: Ξέσπασε ο γιατρός του για τις κατηγορίες – “Δεν έχω τίποτα να κρύψω…”

ΚΟΣΜΟΣ

Τις τελευταίες μέρες έχει απασχολήσει το γεγονός πως ο προσωπικός γιατρός του Ντιέγκο Μαραντόνα κατηγορήθηκε για ιατρική αμέλεια ως αιτία για το θάνατο του 60χρονου ποδοσφαιριστή.

Ο ίδιο μίλησε στις κάμερες βουρκωμένος για την κατάσταση του Ντιέγκο Μαραντόνα και τόνισε πως δεν υπήρξε ιατρικό λάθος αλλά ήταν ένα τυχαίο περιστατικό.

«Μίλησα με τις αδερφές του, με την Χάνα, με τον Ντιέγκο Τζούνιορ. Ήμουν ένας φαν του Ντιέγκο, τον αγαπούσα. Έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει και αρκετά παραπάνω. Αυτά που ακούγονται είναι ανοησίες. Υπάρχει μια νομική διαδικασία και προφανώς συμμερίζομαι τον νόμο, μιλάμε για τον Μαραντόνα. Δεν έχω τίποτα να κρύψω, είμαι περήφανος που τον φρόντιζα. Του έφερα γιατρούς και του παρείχα όση βοήθεια μπορούσα.

Εδώ δεν υπάρχουν αποφάσεις, υπάρχουν ιατρικά κριτήρια. Όταν κάνεις επέμβαση σε έναν ασθενή για 24,48, 72 ώρες, εξαρτάται από τον ασθενή. Δεν υπάρχει ιατρικό λάθος, ούτε καν από τη νοσοκόμα, ήταν ένα τυχαίο γεγονός που συμβαίνει κάπως έτσι. Μια καρδιακή προσβολή σε ένα ασθενή με τέτοια χαρακτηριστικά. Κάναμε προσπάθειες για να το αποφύγουμε, για να μειώσουμε την πιθανότητα να συμβεί αλλά όχι για να το μπλοκάρουμε. Η κλινική αντέδρασε άψογα, κάναμε την επέμβαση και είπαμε να μην τον αφήσουμε έτσι.

Αλλά καταλάβετε κάτι, δεν μιλάμε για κέντρο αποκατάστασης αλλά για μια παθολογική κλινική. Επωφελήθηκα από τη στιγμή για να κάνω κάτι που δεν εξαρτιόταν από τη θέληση του Ντιέγκο. Επέκτεινα τη νοσηλεία του όσο μπορούσα. Και μετά θα μπορούσαμε να πείσουμε γιατρούς, ανθρώπους αλλά λέγονται πολλές παρανοήσεις» είπε μεταξύ άλλων ο γιατρός του, Ντιέγκο Μαραντόνα.

youweekly

Διαβάστε περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση