Χώρισε ο Βασιλάκος με τη Νικολέττα ακόμα δεν τελείωσε το The Bachelor

SHOWBIZ, TV

 

 

Τα γυρίσματα του The Bachelor έχουν τελειώσει εδώ και αρκετές εβδομάδες και φωτογραφίες μαρτύρησαν πως νικήτρια είναι η κοκκινομάλλα Νικολέττα! Η νικήτρια του παιχνιδιού, όμως, δεν το χάρηκε για πολύ αφού όπως αναφέρουν πληροφορίες μου δεν είναι πια με τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Τι συνέβη με τη Νικολέττα και τον Παναγιώτη από το The Bachelor

Μπορεί τα πάντα στην αρχή να έμοιαζαν ιδανικά και ο Παναγιώτης να ήταν ξετρελαμένος με την επιλογή του όμως λίγες εβδομάδες μετά και με καθημερινή τριβή στην πραγματική ζωή και οι δυο συνειδητοποίησαν πως οι χαρακτήρες τους και τα ενδιαφέροντά τους διαφέρουν αρκετά.

Η πηγή μου μού αποκάλυψε και σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη στο Vanda’s Blog του Youweekly.gr πως οι δυο τους αποφάσισαν να διακόψουν την όποια σχέση και να την κρατήσουν μόνο για τηλεοπτικούς λόγους. Δηλαδή μην εκπλαγείτε αν τους δείτε μαζί πουθενά σε καμία εκπομπή του ALPHA να ζουν τον έρωτά τους.

Το κανάλι, άλλωστε, είχε ξεκαθαρίσει πως μέχρι να μεταδοθεί ο Τελικός και για λίγους μήνες μετά οι δυο τους πρέπει να θεωρούνται ζευγάρι και να μη μαθευτεί πως χώρισαν.

youweekly

Διαβάστε περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση