Γνωστός Έλληνας παρουσιαστής στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η μεγάλη απάτη εις βάρος του!

Στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, αλλά και στον εισαγγελέα απευθύνθηκε γνωστός Έλληνας παρουσιαστής, καθώς έπεσε θύμα απάτης.

Άγνωστοι χρησιμοποιούν εν αγνοία του το όνομά του, για να πουλήσουν προϊόντα αδυνατίσματος.

Την είδηση έκανε γνωστή, ο ίδιος ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook και έκανε έκκληση σε όσους δουν την εν λόγω διαφήμιση να μην την πιστέψουν.

«Αμετανόητοι απατεώνες ξαναχτύπησαν. Χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες μου του Alpha στον οποίο εργάζομαι και μου βάζουν λόγια στο στόμα τα οποία ουδέποτε έχω πει ή φανταστεί. Το ίδιο είχε συμβεί και πριν από 2 μήνες. Τώρα είναι κάτι διαφορετικό. Προωθούν ένα προϊόν άγνωστης προέλευσης και σύστασης για την απώλεια βάρους. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδεμία σχέση έχω με αυτό και αυτούς που με αισχρό τρόπο και απύθμενο θράσος χρησιμοποιούν την εικόνα μου και την ιδιότητα μου για να το προωθήσουν σε αφελείς αγοραστές. Το προϊόν αυτό μπορεί να είναι δυνητικά ακόμη και επικίνδυνο. Έχω ήδη απευθυνθεί εδώ και 2 μήνες στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, η οποία ερευνά το θέμα και έχω υποβάλει παράλληλα μήνυση κατ αγνώστου και αγωγή. Διαδώστε αυτή την πληροφορία ώστε να μην πέσουν και άλλοι πολίτες θύματα αυτής της απάτης. Ευχαριστώ. Μιχάλης Κεφαλογιάννης», έγραψε χαρακτηριστικά.

undefined
undefined

youweekly

Αφήστε μια απάντηση