Στέλιος Ρόκκος: Έγραψε τραγούδι για τον κορωνοϊό

SHOWBIZ

 

 

Ο Στέλιος Ρόκκος παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα “On Time” και τη Σάσα Σταμάτη όπου δεν δίστασε να ομολογήσει πώς το καινούργιο του τραγούδι “Δεν φοβήθηκα” το έγραψε με αφορμή τον κορωνοϊό.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής δήλωσε πώς η έμπνευση του ήρθε στην καραντίνα και πως έχει τρομοκρατηθεί αρκετά από την εξάπλωση του ιού, για αυτό και κάνει συχνά επαναληπτικά τεστ, έπειτα από κάθε μετακίνηση του.

Αυτό που σόκαρε, όμως, ήταν η αποκάλυψη του στο πόσο πολύ φοβάται να νοσήσει και κυρίως πόσο πολύ φοβάται μην κολλήσει κάποιον.

Ειδικότερα, είπε: “Όταν άρχισα να ενημερώνομαι από διάφορες πηγές, όχι μόνο από τις δηλώσεις του κ. Χαρδαλιά, αλλά από διάφορα μέσα για το τι εστί κορωνοϊός και πού θα πάει αυτό το πράγμα, επειδή είμαι φύση αισιόδοξος, νόμιζα ότι μέρα σε μέρα θα περάσει και ότι ζούμε ένα κακό όνειρο. Μόλις ξύπνησα και ανακάλυψα τη σκληρή πραγματικότητα, με όποιον μίλαγα, κανείς δεν είχε συνειδητοποιήσει τι γίνεται, όλοι ζούσαν έναν εφιάλτη γιατί ήταν κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας”

Και κατέληξε: “Εγώ πλέον σε κάθε μου μετακίνηση κάνω τεστ για τον κορωνοϊό, έχω κάνει περίπου 12. Σε περίπτωση που θεωρήσω ότι είμαι ένοχος και ότι εγώ κόλλησα κάποιον, θα πεθάνω. Γι’ αυτό μπήκα στη διαδικασία και μπήκαν και αυτοί οι στίχοι στο τραγούδι μου”.

youweekly

Διαβάστε περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση