Εκτός ΣΚΑΙ η Μαρία Αναστασοπούλου – Αποκαλύφθηκε στον αέρα ο λόγος

TV

Για δυο συνεχόμενες ημέρες βρίσκεται εκτός ΣΚΑΙ η δημοσιογράφος, Μαρία Αναστασοπούλου, με τον πραγματικό λόγο να αποκαλύπτεται στον αέρα της εκπομπής «Σήμερα».

Ο Δημήτρης Οικονόμου καλημέρισε μόνος του τους τηλeθεατές χθες, λέγοντας «Μοναξιές όπως βλέπετε. Η Μαρία θα λείπει σήμερα, έχει μια υποχρέωση που δεν μπορούσε να αναβάλει. Επομένως, θα την περάσουμε οι δυο μας, εσείς κι εγώ δηλαδή».

Ωστόσο και το πρωί της Παρασκευής, έκανε ξανά solo εμφάνιση λέγοντας για την συμπαρουσιάστρια του «Ερωτικά και σήμερα όπως βλέπετε, είναι το μόνο που δεν λείπει από την εκπομπή. Ένας λόγος παραπάνω βέβαια σήμερα, θα το αφιερώσουμε στη Μαρία που έχει τα γενέθλιά της. Κανονικά έπρεπε να είναι εδώ, να κεράσει κανονικά όπως προβλέπεται. Δεν θα το γλιτώσει. Να της ευχηθούμε χρόνια πολλά, να τα εκατοστήσει, να είναι πάντα καλά. Μεγαλώνει κι αυτή παιδιά, δεν είναι το παιδάκι που λέγαμε κάποτε. Τι, μόνο εμείς μεγαλώνουμε δηλαδή; Οι άλλοι κάθονται εκεί; Μικρά;

Όπως καταλάβατε, δεν τέλειωσε η δουλειά η χτεσινή, θα πάρει και τη δεύτερη μέρα για να ολοκληρώσει, όπως κάνουν όλες οι γυναίκες… αργούν να ολοκληρώσουν. Καλό και κακό αυτό, όπως το πάρει κανείς. Δεν είναι σαν εμάς που τρέχουμε και λαχανιάζουμε κιόλας».

Αυτός είναι ο λόγος που η Μαρίας Αναστασοπούλου είναι εκτός ΣΚΑΙ

Μπορεί ο Δημήτρης Οικονόμου να μην έκανε γνωστό το λόγος που η Μαρία Αναστασοπούλου βρίσκεται εκτός του ΣΚΑΙ, ωστόσο ο Υπουργός Υγείας το αποκάλυψε:

«Περαστικά και να είναι όλα καλά στην κ. Μαρία Αναστασοπούλου. Ούτε χρόνια πολλά δεν της είπα που έμαθα ότι είναι σήμερα τα γενέθλιά της. Να είναι όλα καλά. Νομίζω είναι αρνητικό το τεστ της».

youweekly

Διαβάστε περισσότερα
Tagged

Αφήστε μια απάντηση