«Έσκασε» η ανακοίνωση του ALPHA για την Αγγελική Νικολούλη

TV

Μόλις πριν από μερικές ώρες, «έσκασε» η νέα ανακοίνωση του ALPHA, μέσα από την οποία, έγιναν γνωστά τα ευχάριστα νέα για την Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή της, Φως στο Τούνελ, η οποία θα συνεχίσει να προβάλλεται και στη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η γνωστή παρουσιάστρια θα συνεχίσει την επιτυχημένη «συνταγή» της για 26η χρονιά και ο ALPHA, ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του μαζί της για 9η χρονιά.

Αυτή είναι η ανακοίνωση του ALPHA για την Αγγελική Νικολούλη

Μια καλή σχέση που μετράει χρόνια, ανανεώνεται και συνεχίζει δυνατά: Η Αγγελική Νικολούλη παραμένει στον Alpha για 9 η χρονιά. Η καταξιωμένη δημοσιογράφος, που έχει γράψει ιστορία στο αστυνομικό ρεπορτάζ με την ενδελεχή της έρευνα και το αλάνθαστο ένστικτό της, επιστρέφει το φθινόπωρο για να ρίξει «Φως» σε σκοτεινές υποθέσεις.

Ανεξήγητες δολοφονίες, περίεργες εξαφανίσεις αλλά και έμφαση στην έρευνα υποθέσεων που απασχολούν την επικαιρότητα και σοκάρουν την κοινή γνώμη, είναι οι βασικοί άξονες της πολυβραβευμένης εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

Η Αγγελική Νικολούλη συνεχίζει για 26 η σεζόν να αναζητά απαντήσεις σε σύνθετους γρίφους της ζωής, ρίχνοντας «Φως» στα σκοτεινά μονοπάτια των αναζητήσεων.

youweekly

Διαβάστε περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση