Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Ράγισε καρδιές ο αδερφό της – «Σε περιμένει ο κολλητός σου και πολλοί…»

SHOWBIZ

«Σε περιμένει ο κολλητός σου και πολλοί πολλοί φίλοι σου», έγραψε μεταξύ άλλων, ο αδερφός της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη, μια ημέρα μετά τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα τους, θέλοντας να τον αποχαιρετήσει και δημόσια.

Η οικογένεια της πρώην παίκτριας του MasterChef έχει βυθιστεί στο πένθος και προσπαθεί μα μαζέψει τα κομμάτια της και να προχωρήσει μπροστά.

Μια ημέρα, πριν την κηδεία του πατέρα του, ο Γιώργος Καραπουτάκης, έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook:

«Κάποιος ρώτησε τι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε.

Και η απάντηση: “θα λείψουμε σε αυτούς που μας αγαπήσανε” Και εσένα σε αγάπησαν πολλοί. Γυναίκες, άντρες, φίλοι, γνωστοί… Ο άνθρωπος με τα πολλά παρατσούκλια “Μακεχα” “Λέφης” “Ατσαλάκωτος” και αλλά τόσα. Δούλευες από τότε που άρχισες να μιλάς και κατάφερες να στήσεις μια αυτοκρατορία , έστω και για λίγο, χωρίς να έχεις το παραμικρό πτυχίο και ούτε ένα λεπτό στην τσέπη σου. Σε ήξεραν και οι πέτρες και ήσουν παντού.

Μπορεί να αρπαζόμασταν συχνά όπως κάθε πατέρας με γιο, αλλά ξέρω ότι πάντα ήσουν περήφανος για ό,τι έκανα. Από την πρώτη μου διάκριση/μετάλλιο μέχρι το μεγαλύτερο μου επίτευγμα…να γίνω πατέρας κι εγώ. Και να ξέρεις ότι θα κάνω ό,τι μπορώ για να μην χάσω στιγμή από τον γιο μου. Γιατί στο τέλος μένουν μόνο στιγμές. Δεν θέλω να πω πολλά γιατί τα λόγια είναι φτώχεια. Θα σου πω μόνο ότι είσαι Αλάνι μεγάλο και αν και θα έπρεπε να στραβώσω που έφυγες νωρίς , εύχομαι καλό παράδεισο Father ή Μπα όπως σε έλεγα. Σε περιμένει ο κολλητός σου και πολλοί πολλοί φίλοι σου.

 

Σας ευχαριστώ όλους για τα υπέροχα μηνύματα και για την στήριξη. Η τελετή θα γίνει αύριο στην στο Ναό της Αγίας Βαρβάρας στην Νέα Ιωνία στις 11 το πρωί. Ξέρω ότι αν ήταν διαφορετική η κατάσταση θα μπορούσε αυτός ο άνθρωπος να γεμίσει μια πόλη ολόκληρη»

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη αδερφός θάνατος πατέρα

youweekly

Διαβάστε περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση