Τέλος τα ψέματα! Η ανακοίνωση του Open δείχνει ποιος είναι κεντρικός παρουσιαστής! Χατζίδου ή Γκουντάρας;

TV

Η επίσημη ανακοίνωση του Opentv για τη νέα εκπομπή που έρχεται το καλοκαίρι με τα δυο πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια έλυσε τον… γρίφο! Ποιος θα είναι κεντρικός παρουσιαστής; Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η σύζυγός τους ή η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου;

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Open για το Καλοκαίρι #Not:

Το καλοκαίρι είναι υπέροχο όταν το περνάμε με καλή παρέα! Κι εμείς, από τη Δευτέρα 6 Ιουλίου σας έχουμε την καλύτερη!

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη Ναταλί Κάκκαβα και συμπαρουσιαστές την Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου, έρχονται να δροσίσουν τα πρωινά μας!

Όλα τα νέα της showbiz, αγαπημένοι καλεσμένοι, μαγειρική με γευστικότατα αποτελέσματα, έξυπνες και δοκιμασμένες συμβουλές μόδας και ομορφιάς, αλλά και τα πιο δημοφιλή και αποτελεσματικά «summer fitness trends», είναι μερικά μόνο από τα συστατικά του πιο απολαυστικού καλοκαιρινού πρωινού!

Δύο ευτυχισμένα ζευγάρια στη ζωή, γίνονται για πρώτη φορά ζευγάρια και στην τηλεόραση και θα μας καλημερίζουν με καλοκαιρινή διάθεση καθημερινά από τη Δευτέρα 6 Ιουλίου, στις 10.00 στο OPEN.

Το «Καλοκαίρι #Not» έρχεται με πολύ χιούμορ, αλλά και πολλά παιχνίδια με τους τηλεθεατές, για να γίνει η πιο αγαπημένη πρωινή μας συντροφιά.

youweekly

Διαβάστε περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση