Εισπρακτικές εταιρείες: Συνεχίζουν να καλούν απτόητες παρά τον κορονοϊό

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δικηγορικό γραφείο κάλεσε 83χρονη να κάνει διακανονισμό τα χρέη της

Πριν από λίγες ημέρες ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης είχε δηλώσει ότι οι εισπρακτικές εταιρίες θα σταματήσουν τα τηλέφωνα στους πολίτες κατά την περίοδο του κορονοϊού, ωστόσο στην Θεσσαλονίκη οι εισπρακτικές συνεχίζουν απτόητες τις κλήσεις τους σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δικηγόρος στο OPEN TV.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα μιας 83χρονης στην Θεσσαλονίκη την οποία συνεχίζουν να καλούν για τα χρέη της παρά τα έκτακτα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί και την απαγόρευση κυκλοφορίας. Να σημειωθεί ότι η ηλικιωμένη γυναίκα ανήκει στις ευπαθείς ομάδες λόγω ηλικίας, ενώ σύμφωνα με την δικηγόρο της έχει και καρδιολογικά προβλήματα.

Η δικηγόρος ήρθε σε επαφή με το γραφείο και εξήγησε ότι η ηλικιωμένη δεν είναι εξοικειωμένη με τις νέες τεχνολογίες και δεν μπορεί να κάνει κάποιον νέο διακανονισμό μέσω Skype. Το συγκεκριμένο γραφείο είναι δικηγορικό και όπως ενημέρωσε έχει αναλάβει τα δάνεια συγκεκριμένης τράπεζας. Στην νομική εκπρόσωπο της ηλικιωμένης εξήγησαν ότι οι τράπεζες λειτουργούν κανονικά και πω τα μέτρα αφορούν πολίτες που οι δουλειές ή επιχειρήσεις τους έχουν πληγεί  από την πανδημία.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ

ethnos

Διαβάστε περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση