Ο Χρήστος Μάστορας και οι «Μέλισσες» προσφέρουν 5.000 ευρώ στα νοσοκομεία

SHOWBIZ

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί ο Χρήστος Μάστορας και το συγκρότημα «Μέλισσες» με την ανακοίνωση τους. Συγκεκριμένα, όπως έκαναν γνωστό προσφέρουν στα νοσοκομεία το ποσό των 50.000 € για ιατροφαρμακευτικά υλικά που έχουν ανάγκη.

Η φιλανθρωπική αυτή κίνηση έγινε με αφορμή, το νέο τους τραγούδι «Μισή Καρδιά» που ήδη έχει γίνει μια από τις μεγάλες επιτυχίες τους, αλλά και το video clip του τραγουδιού.

Το συγκρότημα, αποφάσισαν να συμμετέχει στο νέο τους music video κάθε ενδιαφερόμενος και, αντί αμοιβής, να δοθεί το ποσό των 5.000 ευρώ για τις ανάγκες των νοσοκομείων για την προμήθεια ιατροφαρμακευτικού υλικού, όπως ανέφερε πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Μάστορας.

Μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα video μέσω του οποίου καλεί όποιον θέλει να συμμετάσχει στο project να στείλει με YouTube unlisted link ή μέσω dropbox υλικό αμοντάριστο, χωρίς ήχο, στο melissesfootage@gmail.com, έως την Παρασκευή 27 Μαρτίου, στις 18:00.

Χρήστος Μάστορας και οι«Μέλισσες» προσφέρουν 5.000 ευρώ στα νοσοκομεία

Χαρακτηριστικά ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό, “Γεια χαρά σε όλους .Έστησα κάμερα και φώτα στο σπίτι και είπα να γυρίσω το κλιπ του «Μισή Καρδιά» σε μια homemade version, λόγω της κατάστασης.

Όποιος videographer-cinematographer επαγγελματίας ή μη, έχει όρεξη και θέλει να συμμετάσχει σε αυτό το project , μπορεί να στείλει με YouTube unlisted link ή μέσω dropbox υλικό αμοντάριστο, χωρίς ήχο, που θα «έδενε» με την αισθητική του παραπάνω βίντεο και στο τέλος θα μοντάρω ένα video με τις πιο ταιριαστές συμμετοχές.

Όσων τα footages χρησιμοποιηθούν στο τελικό μοντάζ, θα αναγραφούν τα ονόματά τους στα credits. Επίσης αποφασίσαμε , ως ΜΕΛΙSSES, αντί αμοιβής, να προσφέρουμε το ποσόν των 5.000 ευρώ για τις ανάγκες των νοσοκομείων για την προμήθεια ιατροφαρμακευτικού υλικού.

Φαντάζομαι ότι υπάρχουν πολλά δημιουργικά μυαλά εκεί έξω που θέλουν να «ξεσκουριάσουν» λίγο αυτές τις μέρες και να προσφέρουν το χρόνο τους για καλό σκοπό. Όλες οι συμμετοχές θα πρέπει μαζί με τα links που θα στείλουν να αναγράψουν :

ONOMA-EΠΩΝΥΜΟ-ΤΗΛΕΦΩΝΟ. Παρακαλώ η δημιουργικότητα να περιοριστεί ΕΝΤΟΣ σπιτιού αλλά αν υπάρχει stock από εξωτερικά πλάνα προ-απαγόρευσης, επίσης θα γίνουν δεκτά.

Περιμένουμε τις ιδέες σας ,στο email: melissesfootage@gmail.com , μέχρι την Παρασκευή 27/3 στις 18.00 . *το υλικό να είναι κατά προτίμηση HD ή ακόμα καλύτερα 4Κ #menoumespiti» έγραψε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μάστορας στην ανάρτηση του.

Το «Μισή Καρδιά», σε μουσική και στίχους ΜΕΛΙSSES και Stan Αντιπαριώτη, κυκλοφορεί, από την Panik Records, σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα, μετά τις τεράστιες επιτυχίες «Ένα Λεπτό», «Δεν Έχω Ιδέα» και «Γιατί».

youweekly

Διαβάστε περισσότερα

Leave a Reply