Special prices στα Zara – Τα 2 μπουφάν που είναι σε πολύ καλή προσφορά

ΣΤΥΛ

Η εποχή των special prices έχει έρθει εδώ και αρκετό καιρό και στα καταστήματα Zara σου βρήκαμε μια πάρα πολύ καλή προσφορά σε αυτά τα μπουφάν. Τα 2 αυτά items έπεσαν κοντά στο 35% κάτω της αρχικής του τιμής.

Ο καιρός είναι ακόμα παγωμένος οπότε παρά το γεγονός ότι έχουν ξεκινήσει να κυκλοφορούν οι συλλογές στα για την Άνοιξη βρήκαμε τα μπουφάν που πρέπει να αγοράσεις! Μην ξεχνάς, τώρα θα τα πάρεις στην μισή τιμή και θα τα φοράς τουλάχιστον για τα επόμενα 2 χρόνια.

ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΜΠΟΥΦΑΝ SORONA ® DUPONT™ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

ΑΠΟ 79,95 EUR ΤΩΡΑ 49,99 EUR

-35%

ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΚΟΥΡΟ – 1255/279

Μακρύ μπουφάν από υδρόφοβο ύφασμα, με όρθιο γιακά με εσωτερικό με ύφασμα από συνθετική γούνα με απαλή υφή. Ρυθμιζόμενη και αποσπώμενη κουκούλα με αφαιρούμενη λεπτομέρεια από συνθετική γούνα. Μακρύ μανίκι με ριπ ύφανση στο εσωτερικό του καρπού. Μπροστινές τσέπες με καπάκι και φόδρα από θερμικό ύφασμα και εσωτερική τσέπη με φερμουάρ. Λάστιχο στο πίσω μέρος της μέσης και θηλιές. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και πατιλέτα με κουμπιά σούστες.

Αυτό το ένδυμα περιλαμβάνει θερμική επένδυση SORONA ® DUPONT™. Αυτό το υλικό είναι μονωτικό και διατηρεί τη θερμότητα του σώματος. Είναι ελαφρύ, αναπνέει και καθαρίζεται εύκολα.

Heat Power: Δοκιμασμένο σε εργαστήρια για να αντέχει σε ακραίες θερμοκρασίες μεταξύ – 5 ℃ και – 20 ℃, σύμφωνα με τα πρότυπα που έχουν καθοριστεί για να προσδιορίσουν τις ειδικές ταξινομήσεις της θερμοκρασίας για το εξωτερικό ρούχο.

ΥΨΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ: 177 cm

Zara προσφορές

ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

-30%

ΑΠΌ 59,95 EUR ΤΩΡΑ 39,99 EUR

ΕΚΡΟΥ – 4391/201

Υδροαπωθητικό μπουφάν με όρθιο γιακά και κουκούλα που προσαρμόζεται με λεπτομέρεια με γείσο. Μακρύ μανίκι που καταλήγει σε ελαστική μανσέτα που προσαρμόζεται με θηλιά. Μπροστινές τσέπες με ρέλι. Λεπτομέρεια εσωτερικό λουρί. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και πατιλέτα με κουμπιά σούστες.

ΥΨΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ: 177 cm

JOIN LIFE

Care for fiber: γέμισμα από 100% ανακυκλωμένο πολυεστέρα. Ο ανακυκλωμένος πολυεστέρας παράγεται από ανακυκλωμένα πλαστικά χρησιμοποιημένα μπουκάλια, καταναλώνει λιγότερο νερό, λιγότερη ενέργεια και λιγότερους φυσικούς πόρους.

Zara μπουφάν

Προσφορά: Military μπουφάν από τα Zara μόνο με 15,99!

Νούμερα ένα στα trends της σεζόν έχει γίνει αυτό το military μπουφάν από τα καταστήματα Zara που βρίσκεται σε προσφορά και τώρα μπορείς να το βρεις μόνο με 15.99 ευρώ ενώ η αρχική του τιμή ήταν στα 25,99!

Η ομάδα του Youweekly.gr βρήκε ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σας και που σίγουρα θα φορέσετε και την Άνοιξη του 2020.

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΜΕ ΤΣΑΝΤΑ – ΣΑΚΙΔΙΟ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Από 25,95 EUR τώρα μόνο 15,99 EUR-35%

ΧΑΚΙ ΣΚΟΥΡΟ – 4391/200

Zara μπουφάν
Zara μπουφάν military προσφορά

Υδροαπωθητικό αδιάβροχο με όρθιο γιακά και ρυθμιζόμενη κρυφή κουκούλα με φερμουάρ. Μακρύ μανίκι που καταλήγει σε ρυθμιζόμενο λάστιχο. Τσέπες στα πλάγια και πίσω τσέπη που μετατρέπεται σε τσάντα – σακίδιο μεταφοράς. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ.

ΥΨΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ: 177 cm

youweekly

Διαβάστε περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση